Heni szerint az egészséges életmód...

Heni szerint az egészséges életmód...

Jamie Oliver 2010-es előadása, de attól még fontos üzenet

2016. november 30. - Heni510

Globális probléma, az elhízás, és minden egészségügyi probléma, ami ezzel jár.

Pedig odafigyeléssel javítható lenne az életminőség. 

Magyarország a 2016-os év elején mért adatok alapján Európa legelhízottabb nemzete. Odafigyeléssel sok dologban tudnánk változtatni. 

Rengeteg finomított cukrot, adalékanyagot, tartósítószert viszünk be a szervezetünkbe. Gyerekeknek mindennapos a kóla, energiaitalok, cukros lötyik, melyekkel csak még szomjasabbak lesznek. Arról nem is beszélve milyen tápértékű ételeket fogyasztanak. 

Sokszor hallom, hogy nincs rá idő. Én sem szeretek a konyhában órákat tölteni, ezért sokszor használom a sütőzacskót, szeretem a fűszerkeverékeket (amiben nincs nátrium-glutamát!!) Szeretem a könnyen, gyorsan összedobható ételeket. A csirkét, pulykát, marhát, örülök, hogy találtam olyan helyet, ahol olyan húsokat tudok vásárolni, amiben totálisan megbízom. (Egyébként Fit Life Store, Budán a Királyhágó utca 2 alatt)  

Azt is látom, hogy totális összevisszaság van a fejekben, mit lehet, hogy lehet. Reggelire például nem az a megoldás, hogy a fehérlisztes péksütit, bármilyen más típusú pékárúval helyettesítünk. Igen, tudom, mindenki rohan reggel és egyszerűbb útközben bekapni valamit. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://heni-edzes-etkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr4612009232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása